NFT-kopen.nl

NFT flippenPer maand wordt er tegenwoordig voor meer dan 750 miljoen dollar aan NFT’s verhandeld en de gehele NFT markt wordt geschat op een totale waarde van 41 miljard dollar. Geld verdienen met NFT’s is dus zeker mogelijk.

Dit handelen in NFT’s wordt het flippen van een NFT’s genoemd. Als je op zoek bent naar een heldere NFT flippen uitleg en antwoord wilt op de vraag: hoe kan ik een NFT flippen? Wat is het verschil tussen het flippen en minten van een NFT?

Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij gaan je namelijk precies uitleggen hoe NFT flippen werkt.

Wat is het flippen van NFT’s?

Voordat we beginnen met het uitleggen van wat NFT’s flippen is en hoe het precies werkt, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Als je namelijk altijd rekening houdt met deze dingen, zullen je kansen om succesvol NFT’s te flippen toenemen.

Onthoud altijd dat NFT’s uit zichzelf zeldzaam zijn, dus dat er altijd vraag naar zal zijn en er altijd mogelijkheden om te flippen zijn. Met het flippen van NFT’s bedoelen we NFT’s goedkoop inkopen en duur verkopen.

Hoe kan ik een NFT flippen?

Voordat je een NFT gaat flippen, moet je kijken naar of het NFT project waarvan de NFT deel uit maakt wel de mogelijkheid heeft succesvol te worden. Kijk voor je een NFT koopt altijd naar de volgende dingen:

  • Gebruik

Wat biedt het NFT project haar kopers of gebruikers? Bij Coachella NFT’s krijg je bijvoorbeeld levenslang toegang tot de festivals georganiseerd door het merk. Bij Snoop Dogg’s Death Row NFT collectie krijg je nieuwe albums als eerste etc.

  • Eigenaren

Controleer altijd of het team achter een NFT project wel betrouwbaar is. Investeer niet zo maar in NFT projecten met anonieme oprichters en eigenaren. Er zijn ontzettend veel NFT scams, dus het is echt heel belangrijk dat je niet zomaar in vreemde of onbekende NFT projecten investeert.

  • Community

Praten er veel mensen over een bepaald NFT project? Dan is deze het waarschijnlijk wel waard om in te investeren. Volg NFT projecten op twitter, Reddit, Telegram en Discord om de populariteit ervan te meten. Kijk ook of er al actief in de NFT’s gehandeld wordt of dat deze enkel nog maar geshilled worden.

  • Associatie

De associatie van bekende personen of bedrijven doet de waarde van NFT projecten direct ontzettend stijgen. Bored Ape Yacht Club is bijvoorbeeld zo populair geworden doordat mensen zoals Logan Paul en Jimmy Fallon zich er mee bezig houden.

  • Kwaliteit

Hoewel de kwaliteit van de NFT in principe niet zo heel veel zegt, is het toch belangrijk om de ”brandability” van een NFT te kunnen bepalen. Dit wilt dus zeggen: heeft de NFT features om de potentie te hebben iconisch te worden?

Geld verdienen door NFT’s te flippen

Wanneer je eenmaal een veel belovend NFT project gevonden hebt, zijn er twee manieren om te kopen:

  1. Direct een NFT minten als deze ”gedropt” wordt.
  2. Een NFT kopen van iemand anders als deze ”goedkoop” wordt aangeboden.

Met de eerste manier bedoelen wij dat je een NFT direct koopt zodra dit mogelijk is, het liefste nog voordat deze op grote en bekende NFT Marketplaces te koop aan worden geboden.

Bij de handel in NFT’s loont het om er vroeg bij te zijn, aangezien de meeste NFT’s direct na lancering het goedkoopste zijn en soms zelfs gratis. Door direct deze NFT’s te kopen kun je dus het meeste geld verdienen met NFT’s.

Vaak is het zo dat de echt goede NFT projecten niet echt lastig te vinden zijn, maar dat je niet zo 1,2,3 recht hebt op het direct kopen van de NFT’s. Dit recht verdien je door wat noemt ”gewhitelist” te worden.

Om whitelisted te worden moet je vaak lid worden van een Discord server of Reddit groep en bijvoorbeeld links naar het NFT project delen of op een andere manier je steun als early backer toonbaar maken.

NFT’s flip je bij deze platformen:

Als je eenmaal goedkoop aan een NFT of NFT collectie gekomen bent, is het tijd om deze te gaan flippen. Er zijn hiervoor verschillende NFT Marketplaces beschikbaar, maar wij raden er maar drie aan: Binance, Sorare en OpenSea.

Wij raden enkel deze NFT marketplaces aan omdat deze gemakkelijk zijn in gebruik en omdat vrijwel iedereen deze drie namen kent. Oftewel, op deze NFT Marketplaces heb je de grootste kans je NFT’s te flippen, aangezien er zich de meeste potentiële kopers bevinden.

Binance NFT marketplace

Binance

Op de Binance NFT Marketplace kun je NFT’s en NFT collecties eenvoudig kopen en verkopen. Je gebruikt hiervoor gewoon de wallets die aan je Binance exchange account zijn gekoppeld.

Direct beginnen met NFT’s flippen bij Binance.

Sorare

Sorare

Op Sorare kun je vrijwel handelen in alle NFT’s die met voetbal te maken hebben. Sorare specialiseert zich hierin en hier kan je goed gebruik van maken als je NFT’s succesvol wilt flippen.

Direct beginnen met NFT’s flippen bij Sorare.

OpenSea

OpenSea

OpenSea is eigenlijk de grootste en bekendste NFT Marketplace. Hier worden dan ook de meeste NFT’s verkocht. Het platform is volledig decentralized, wat wil zeggen dat je je niet hoeft te legitimeren om er een account aan te maken en NFT’s te flippen.

Direct beginnen met NFT’s flippen bij OpenSea.

Conclusie

Er wordt ontzettend veel geld verdiend door mensen die NFT’s flippen. Vaak is het niet zo dat deze mensen NFT’s kopen die al in omloop zijn. Zij speuren het internet af naar veelbelovende NFT collecties en nieuwe NFT’s, worden gewhitelist en krijgen dan deze NFT’s gratis of betalen er maar heel weinig voor.

Vervolgens verkopen zij deze NFT’s tegen de hoofdprijs op de drie hierboven genoemde NFT Marketplaces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *