NFT-kopen.nl

Als je op zoek bent naar de nieuwste NFT projecten dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle nieuwe NFT’s op een rijtje gezet voor je zodat je precies weet welke nieuwe NFT’s 2022 populair gaan worden.

Wie handelt in NFT’s weet namelijk dat je er als de kippen bij moet zijn om gezonde winst te maken met NFT’s en om deze reden is het dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven rondom de nieuwste NFT’s.

Nieuwe NFT projecten in 2022

Er komen natuurlijk dagelijks nieuwe NFT projecten op de markt. Lang niet al deze nieuwe NFT projecten zijn interessant. De nieuwe NFT projecten die wél onze aandacht trekken zijn:

  1. Snoop Doggs Death Row NFT project
  2. Bronny James NFT project
  3. Coachella Festival NFT project

1. Snoop Doggs Death Row NFT project

Snoop Doggs Death RowSnoop Dogg heeft nog maar net Death Row Records opgekocht en al direct aangekondigt dat het een NFT recordlabel zal gaan worden. Hij wil namelijk ‘s werelds eerste NFT recordlabel bezitten en muziek uit gaan brengen via de metaverse.

Hoe het precies allemaal zal gaan werken is nog onduidelijk, maar het is al wel zeker dat kopers van nieuwe albums NFT’s zullen gaan ontvangen. Deze Snoop Dogg NFT’s zullen naar verwachting razend populair gaan worden, dus het is zeker de moeite waard dit nieuws op de voet te blijven volgen.

2. Bronny James Basketball NFT Project

Bronny James NFTLegendarische basketbalspeler LeBron ”Bronny” James Jr. heeft onlangs via Twitter aangekondigt dat hij een NFT project gaat beginnen. Naast NFT’s zullen er ook kunstwerken en kledingartikelen  via het project verkocht gaan worden.

De kans is groot dat dit nieuwe NFT project een groot succes gaat worden aangezien LeBron’s vader (James LeBron) op ‘s werelds duurste baketbalplaatje staat, welke niet over de toonbank gaat voor minder dan een kleine $94k.

3. Coachella Festival NFT project

Het Coachella festival is in de Verenigde Staten bijna net zo bekend als het Lowlands bij ons. Het festival trekt ieder jaar tienduizenden mensen die er komen om te feesten op de muziek gedraaid door ‘s werelds beste DJ’s.

coachella festival collectieDit festival is van plan actief te gaan worden in de NFT game door levenslange toegangsbewijzen te gaan verkopen in de vorm van NFT’s.

Volgens de directeur van het festival bepalen NFT’s op dit moment het daadwerkelijke eigenschap van kunst en media op het internet en hij wilt dit een stapje verder nemen en NFT’s ook in de echte wereld waarde laten hebben.

Aangezien er een levendige handel is in toegangsbewijzen voor festivals, zouden deze Coachella Festival NFT’s nog flink wat waard gaan worden en kan het goed dat de handel erin erg lucratief zal zijn voor hen die er als eerste bij zijn.

Nieuwe NFT’s koop je hier:

Nieuwe NFT’s koop je natuurlijk niet op een of ander duistere website of lugubere NFT Marketplace. Wij raden altijd de volgende veilige en betrouwbare NFT Marketplaces aan om je NFT’s op te kopen en verkopen:

Binance

Op de Binance Marketplace kun je direct NFT’s kopen en verkopen met de crypto die je op je Binance exchange wallet hebt staan, wel zo gemakkelijk.

Sorare

Ben je alleen geïnteresseerd in voetbal-gerelateerde NFT’s of wil je fantasy football games spelen met je NFT’s? Handel dan in nieuwe NFT’s op Sorare.

OpenSea

Als je voorstander bent van decentralized platformen zonder gedoe, handel dan in NFT’s op OpenSea.

Dit is ‘s werelds grootste decentralized NFT Marketplace waar je direct met Ethereum NFT’s kopen kunt. Ook kun je hier je eigen NFT’s minten en te koop aanbieden.

Conclusie

Het lijkt er op dat steeds meer bekende personen en merken zich bezig gaan houden met NFT’s en de metaverse. Wees er dus snel bij en handel vandaag nog in de nieuwste NFT’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *